Вход
   Потребителско име:
   Парола:
Нашите партньори

Форум за природа и хора

Общи въпроси>Предложения за форума и правила Обратно към темите
magare
(aдминистратор)

2010-04-15 20:11:54

Проба

Това е проба
За демонстрация на възможностите. Това е важно! А това е грешно. H2O; c2=a2+b2

Неподреден списък:
  • първо;
  • второ;
  • трето;
Подреден списък:
  1. първо;
  2. второ;
  3. трето;

ляво

среда
дясно

цитат

код

Вмъкната картинка:

Линк

Снимка от Вашия компютър:

Прикачен файл: vaprosnik.doc

magare
(aдминистратор)

2010-03-10 11:49:12

Кирилица, инсталиране, как да пиша на кирилица без кирилизация?

Можете да използвате редица външни сайтове, които позволяват конвертация между латински и кирилски букви например:

http://kredor.com/lat2bg/default.aspx
http://www.2cyr.com/
http://www.geocities.com/alex_g_king/convertor.htm

Към момента нашите системни администратори не са намерили решение за вграждане в портала, което да кирилизира и същевременно да е достатъчно надеждно и сигурно. Инсталацията на кирилица на всеки един компютър е лесна и безпроблемна, но ако желаете можете да използвате и външен конвертор като този по-горе...

magare
(aдминистратор)

2010-03-10 11:48:58

Правила за ползване на форума

Форумът е предназначен за споделяне на свободна и вътрешна информация за природозащитните и посетителски центрове в България и се поддържа от администратора: Jodder.

Правилата са стандартни, но не може без тях:

1. Участието във форума е на доброволни начала и с декларация за съгласие с правилата му.

2.Писането на кирилица е задължително(Правилото не важи в случаите, в които се цитират термини и наименования .) Ако нямате инсталирана кирилица в компютъра си, прочетете темата "Важно - Как да инсталирам кирилица" в началото на форума. Избягвайте писането само с главни букви!

3. Преди да създадете нова тема, използвайте търсачката на форума, за да се убедите, че такава, или подобна (коментираща проблема ви) вече не е създадена. Администраторите и модераторите на форума си запазват правото да обединят или изтриват дублиращи се теми.

4. Заглавията и подзаглавията на темите, както и съдържанието на съобщенията, не трябва да бъдат с обиден или нападателен характер, не трябва да подбуждат към верска и етническа нетърпимост, не трябва да съдържат пропагандни и рекламни текстове и изображения. Използването на груб, неприличен език, както и публикуване на материали, нарушаващи или подстрекаващи към нарушаване на законите на страната са нежелателни. Такива ще бъдат директно изтривани или редактирани.

5. Системното нарушаване на едно или повече от горе изброените правила ще бъдат санкционирани и могат да доведат до заличаване на вашия профил от форума.

6. Администрацията на форумите си запазва правото да променя, добавя или премахва части от правилата на форумите, когато сметне за необходимо, или когато промяната е наложена от законодателството на страната.

  Този портал е създаден с финансовата подкрепа на Финансовия Механизъм на Европейското Икономическо Пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Фондация "Геа Челониа" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Договарящия орган.